Volver al sitio

Col·laboracions

Projectes en els quals una altra empresa ha confiat en nosaltres

A vegades, altres empreses i professionals ens donen l'oportunitat de participar en els projectes que tenen entre mans, desenvolupant accions concretes o donant suport en un procés de treball. Aquestes col·laboracions ens enriqueixen doncs ens permeten participar en projectes sovint complexos i d'alt impacte mentre adquirim i compartim experteses.

La Tempesta:

  • Model de gestió de les col·leccions dels Museus de Catalunya per a Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura - Direcció General del Patrimoni Cultural  (2017-2018)

Durant el 2017 la Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya (DGPC) va elaborar el Pla de Museus 2030 on s’estructura i defineix el futur Sistema de Museus de Catalunya. Coincidint amb el Pla la DGPC es va plantejar una renovació tecnològica pel que fa a les eines actuals de de gestió, documentació i difusió de les col·leccions dels museus catalans.

En aquest projecte vam treballar per La Tempesta i vam col·laborar amb el seu equip en la diagnosi, en la recerca de models internacionals així com en el model de governança a impulsar dins el model de gestió de les col·leccions dels Museus de Catalunya.

    • Mediateca de l'Espai Bombers i recurs digital de la documentació històrica de Bombers de Barcelona - Ajuntament de Barcelona - Àrea de Seguretat i Prevenció - Bombers de Barcelona (2018)

    A finals de 2016 es va inaugurar l'Espai Bombers-Parc de la Prevenció a l'antiga caserna del Poble-Sec. En aquest espai, Bombers de Barcelona volia ubicar-hi una mediateca des d'on consultar la seva documentació històrica digitalitzada que es troba als arxius de la ciutat i elaborar un recurs digital que posés en valor la documentació i la història de Bombers de Barcelona.

    En aquest projecte vam treballar per La Tempesta participant en la definició i el disseny de la mediateca, en la identificació de la documentació històrica a valoritzar així com en la selecció de la documentació i en la narrativa de les coleccions que es presenten en el recurs digital.